Gamarjoba!

Jesteś tutaj pierwszy raz? Przywitaj się!

Awatar użytkownika
Giorgi Makariaszwili

Gamarjoba!

Post autor: Giorgi Makariaszwili »

Nazywam się Giorgi Makariaszwili i właśnie dołączam do Rusowii. Od dawna interesuję się Kaukazem — jego historią, kulturą, językami i niezwykłą różnorodnością narodów zamieszkujących ten region. Szczególnie bliska jest mi Gruzja, dlatego też przyjąłem gruzińskie imię i nazwisko.
Mam nadzieję, że w Rusowii znajdę swoje miejsce, poznam tutejszą społeczność i będę mógł aktywnie uczestniczyć w życiu naszego państwa.

i გიორგი მაკარიაშვილი[/i]

Awatar użytkownika
Iwan Paliwow Stempel

Re: Gamarjoba!

Post autor: Iwan Paliwow »

Witamy serdecznie ;) dobrze że mikroświat ciągle potrafi przyciągnąć nowe osoby.

Awatar użytkownika
Peter Grüner Stempel

Post autor: Peter Grüner »

Witamy serdecznie w Rusowii. W razie pytań, służę pomocą. ;)

Jego Eminencja Wielce Błogosławiony

Arcybiskup Większy Roskiewski,
Biskup Sławogrodzki, Prymas Rusowii,
Arcybiskup Lwowski

Awatar użytkownika
Tomasz I Stempel
Jego Cesarska Mość

Post autor: Tomasz I »

Gamarjoba, Giorgi!

W imieniu Cesarstwa Rusowskiego oraz własnym pragnę serdecznie powitać Cię w naszej społeczności. Z wielką przyjemnością widzę, że dołącza do nas osoba kierująca się autentyczną pasją do historii, kultury i narodów Kaukazu.

Twoje szczególne zainteresowanie Gruzją z pewnością wniesie do Rusowii nową i interesującą perspektywę. Mam nadzieję, że znajdziesz tutaj swoje miejsce, poznasz wielu ciekawych ludzi i będziesz miał okazję rozwijać swoje zainteresowania, a także dzielić się z nami własną wiedzą i doświadczeniami.

Życzę Ci, aby pobyt w Rusowii był początkiem wielu dobrych znajomości, ciekawych inicjatyw i owocnej działalności na rzecz naszej społeczności.

Witaj w Rusowii, Giorgi!

ODPOWIEDZ

Wróć do „:PRZEJŚCIE GRANICZNE: Powitania”