Nazywam się Giorgi Makariaszwili i właśnie dołączam do Rusowii. Od dawna interesuję się Kaukazem — jego historią, kulturą, językami i niezwykłą różnorodnością narodów zamieszkujących ten region. Szczególnie bliska jest mi Gruzja, dlatego też przyjąłem gruzińskie imię i nazwisko.
Mam nadzieję, że w Rusowii znajdę swoje miejsce, poznam tutejszą społeczność i będę mógł aktywnie uczestniczyć w życiu naszego państwa.
Gamarjoba!
- Giorgi Makariaszwili
Gamarjoba!
i გიორგი მაკარიაშვილი[/i]
- Iwan Paliwow • Stempel
- Peter Grüner • Stempel
Re: Gamarjoba!
Witamy serdecznie w Rusowii. W razie pytań, służę pomocą. ![]()

Arcybiskup Większy Roskiewski,
Biskup Sławogrodzki, Prymas Rusowii,
Arcybiskup Lwowski

Re: Gamarjoba!
Gamarjoba, Giorgi!
W imieniu Cesarstwa Rusowskiego oraz własnym pragnę serdecznie powitać Cię w naszej społeczności. Z wielką przyjemnością widzę, że dołącza do nas osoba kierująca się autentyczną pasją do historii, kultury i narodów Kaukazu.
Twoje szczególne zainteresowanie Gruzją z pewnością wniesie do Rusowii nową i interesującą perspektywę. Mam nadzieję, że znajdziesz tutaj swoje miejsce, poznasz wielu ciekawych ludzi i będziesz miał okazję rozwijać swoje zainteresowania, a także dzielić się z nami własną wiedzą i doświadczeniami.
Życzę Ci, aby pobyt w Rusowii był początkiem wielu dobrych znajomości, ciekawych inicjatyw i owocnej działalności na rzecz naszej społeczności.
Witaj w Rusowii, Giorgi!