Dobry wieczór
- Borys Zamycki • Stempel
Dobry wieczór
Dobry wieczór Rusowio!
Nazywam się Borys Zamycki. Możecie mnie kojarzyć z początków państwowości Rusowii.
Teraz wracam na rusowską ziemię. Zamierzam zostać na dłużej i powoli, sukcesywnie rozwijać rodzime lotnictwo cywilne.
Nazywam się Borys Zamycki. Możecie mnie kojarzyć z początków państwowości Rusowii.
Teraz wracam na rusowską ziemię. Zamierzam zostać na dłużej i powoli, sukcesywnie rozwijać rodzime lotnictwo cywilne.
(-) Борис Адамович Замыцкий
Князь Смаргонский
- Peter Grüner • Stempel
-
TYTUŁY HONOROWE
Re: Dobry wieczór
Witaj w domu Borysie! Chyba najpiękniejsza wiadomość ostatnich dni, miód na serce! Bardzo się cieszę, że wróciłeś!
Jego Eminencja Wielce Błogosławiony

Arcybiskup Większy Roskiewski,
Biskup Sławogrodzki, Prymas Rusowii,
Arcybiskup Lwowski

Arcybiskup Większy Roskiewski,
Biskup Sławogrodzki, Prymas Rusowii,
Arcybiskup Lwowski

- Aleksandr Fiodorowicz Kierienski • Stempel
Zdrastwujtie, drogi Borysie Zamycki!
Cieszę się, bo ja również wróciłem ostatnio!
) Osiadłem w chacie z drewnianych bali w głębokiej tajdze Kraju Tunguskiego i zapraszam serdecznie do złożenia mi wizyty!
Atrakcji nie zabraknie, a i miejscowi, z szamanem Dżermejem na czele, to bardzo ciekawe osoby! XD
- Anastazja Szermietiewa
- Borys Zamycki • Stempel
Cieszę się, że mój powrót wywołał tak entuzjastyczną reakcję. 
Obowiązkowo wpadnę z wizytą w któryś dzień!Aleksandr Fiodorowicz Kierienski pisze: 16 cze 2026, 23:17 Osiadłem w chacie z drewnianych bali w głębokiej tajdze Kraju Tunguskiego i zapraszam serdecznie do złożenia mi wizyty! Atrakcji nie zabraknie, a i miejscowi, z szamanem Dżermejem na czele, to bardzo ciekawe osoby! XD
(-) Борис Адамович Замыцкий
Князь Смаргонский
- Aleksandr Fiodorowicz Kierienski • Stempel
Jeszcze raz takiego gościa zapraszam serdecznie
Los się dla mojej postaci pozytywnie odwrócił, ale to już Szanowny przekona się osobiście podczas odwiedzin