Dobry wieczór
- Borys Zamycki • Stempel
Dobry wieczór
Dobry wieczór Rusowio!
Nazywam się Borys Zamycki. Możecie mnie kojarzyć z początków państwowości Rusowii.
Teraz wracam na rusowską ziemię. Zamierzam zostać na dłużej i powoli, sukcesywnie rozwijać rodzime lotnictwo cywilne.
Nazywam się Borys Zamycki. Możecie mnie kojarzyć z początków państwowości Rusowii.
Teraz wracam na rusowską ziemię. Zamierzam zostać na dłużej i powoli, sukcesywnie rozwijać rodzime lotnictwo cywilne.
(-) Борис Адамович Замыцкий
Князь Смаргонский
- Piotr Suworow • Stempel
Re: Dobry wieczór
Witaj w domu Borysie! Chyba najpiękniejsza wiadomość ostatnich dni, miód na serce! Bardzo się cieszę, że wróciłeś!

Jego Eminencja Wielce Błogosławiony

Arcybiskup Większy Roskiewski, Biskup Sławogrodzki, Prymas Rusowii
- Aleksandr Fiodorowicz Kierienski • Stempel
Zdrastwujtie, drogi Borysie Zamycki!
Cieszę się, bo ja również wróciłem ostatnio!
) Osiadłem w chacie z drewnianych bali w głębokiej tajdze Kraju Tunguskiego i zapraszam serdecznie do złożenia mi wizyty!
Atrakcji nie zabraknie, a i miejscowi, z szamanem Dżermejem na czele, to bardzo ciekawe osoby! XD
- Anastazja Szermietiewa
- Borys Zamycki • Stempel
Cieszę się, że mój powrót wywołał tak entuzjastyczną reakcję. 
Obowiązkowo wpadnę z wizytą w któryś dzień!Aleksandr Fiodorowicz Kierienski pisze: 16 cze 2026, 23:17 Osiadłem w chacie z drewnianych bali w głębokiej tajdze Kraju Tunguskiego i zapraszam serdecznie do złożenia mi wizyty! Atrakcji nie zabraknie, a i miejscowi, z szamanem Dżermejem na czele, to bardzo ciekawe osoby! XD
(-) Борис Адамович Замыцкий
Князь Смаргонский
- Aleksandr Fiodorowicz Kierienski • Stempel
Jeszcze raz takiego gościa zapraszam serdecznie
Los się dla mojej postaci pozytywnie odwrócił, ale to już Szanowny przekona się osobiście podczas odwiedzin