Skromny powrót człowieka, który uratował Carstwo przed rewolucją, a potem zniknął...

Jesteś tutaj pierwszy raz? Przywitaj się!
Awatar użytkownika
Aleksandr Fiodorowicz Kierienski Stempel

Skromny powrót człowieka, który uratował Carstwo przed rewolucją, a potem zniknął...

Post autor: Aleksandr Fiodorowicz Kierienski »

Nie pamiętał co się z nim stało, a głowa huczała mu z emocji po powrocie jak artyleryjskie działo i całe ciało bolało. Patrzył na Rusowię, ale jej nie poznawał. Nic nie rozumiał. Co tu się wydarzyło? Czy nadal jest carat?

Spotkany w Restauracji Katiusza stary przyjaciel był niesamowicie zdziwiony i patrzył na niego, jak gdyby zobaczył ducha!

Witaj z powrotem, Aleksandrze Fiodorowiczu! :D

Haha, no proszę… o mały włos, a Carstwo Rusowii przeszłoby rewolucję lutową 😄
Dobrze, że w porę się opamiętałeś i carat ocalał. Inaczej mielibyśmy teraz Tymczasowy Rząd Rusowski, komitety fabryczne i dyskusje, kto ma prawo do Pałacu Zimowego na Discordzie :lol:
Cieszę się, że wszystko skończyło się dobrze i Carstwo stoi nadal.
A tak na serio, to jak wygląda obecna sytuacja w mikronacji po Twoim powrocie? Co planujesz teraz zrobić jako dawniej jedna z kluczowych postaci Carstwa? ;)

- Jak na rodowitego mieszkańca Rusowii, muszę odpowiednio uczcić mój szczęśliwy powrót, Wołodia.
Jeszcze nie wiem, ale tam gdzie inni widzą trudności, ja widzę możliwości, stwierdził wesoło.
Załączniki
image-7.jpg
image-7.jpg (316.28 KiB) Przejrzano 52 razy
Awatar użytkownika

Re: Skromny powrót człowieka, który uratował Carstwo przed rewolucją, a potem zniknął...

Zdrastwujtie, panno Anastazjo Szeremietiewa! :) Mam nietypowe pytania, ale który mamy rok i kto rządzi w Rusowii? ;)
Miałem kiedyś Księstwo Chardońskie, ale pewnie już dawno uznano mnie za zmarłego.
Załączniki
image-8.jpg
image-8.jpg (236.04 KiB) Przejrzano 30 razy
Awatar użytkownika
Piotr Suworow Stempel

Re: Skromny powrót człowieka, który uratował Carstwo przed rewolucją, a potem zniknął...

Post autor: Piotr Suworow »

Nikt Was nie uznał za zmarłego, ale zapewne dla formalności trzeba odnowić obywatelstwo Aleksandrze Fiodorowiczu. ;)
Cesarzem jest @Tomasz I.
Podpis
Jego Eminencja Wielce Błogosławiony
Obrazek
Arcybiskup Większy Roskiewski, Biskup Sławogrodzki, Prymas Rusowii
Awatar użytkownika

Bolszoj spasiba, batiuszka Piotr Suworow za informacje XD Jak coś to ja chętnie zaopiekuję się gubernią czy księstwem za Chardoń, ale to już nie od nas zależy, tylko od Jego Imperatorskiego Wysokosci, Tomasza I :) Oczywiście, zgłoszę się o odnowienie obywatelstwa Rusowii :))
Załączniki
image-9.jpg
image-9.jpg (263.65 KiB) Przejrzano 21 razy
Awatar użytkownika
Tomasz I Stempel
Jego Cesarska Mość

Post autor: Tomasz I »

Witam Szanownego.
Zachęcam do odnowienia obywatstwa i działania.

ODPOWIEDZ

Wróć do „:PRZEJŚCIE GRANICZNE: Powitania”