Privet Rusowia

Jesteś tutaj pierwszy raz? Przywitaj się!
Awatar użytkownika
Anastazja Szermietiewa

Privet Rusowia

Post autor: Anastazja Szermietiewa »

Privet Rusowia!
Nazywam się Anastazja. Jestem wielką wielbicielką kultury rosyjskiej. Jakiś czas temu trafiłam na Księstwo Sarmacji gdzie dowiedziałam się o mikronacjach. Później odnalazłam Rusowie, której się przyglądałam. Dzisiaj postanowiłam sie zarejestrować.
Awatar użytkownika
Piotr Suworow Stempel

Re: Privet Rusowia

Post autor: Piotr Suworow »

Witam serdecznie w Rusowii!
W razie pytań służę pomocą :)
Podpis
Jego Eminencja Wielce Błogosławiony
Obrazek
Arcybiskup Większy Roskiewski, Biskup Sławogrodzki, Prymas Rusowii
Awatar użytkownika
Tomasz I Stempel
Jego Cesarska Mość

Post autor: Tomasz I »

Szanowna Anastazjo,
W imieniu Własnym oraz Narodu Rusowii witam Cię serdecznie w naszych progach!
Z wielką radością przyjmujemy wiadomość, że zainteresowanie kulturą rosyjską oraz światem mikronacji przywiodło Cię właśnie do Rusowii.
Mam nadzieję, że znajdziesz tutaj miejsce dla swoich zainteresowań i aktywnie włączysz się w życie naszego państwa. Każda nowa osoba wnosi do Rusowii własne doświadczenia, pomysły i energię.
Życzę Ci wielu ciekawych przygód, owocnych dyskusji oraz satysfakcji z uczestnictwa w życiu naszego Cesarstwa. Nie wahaj się zadawać pytań i dzielić swoimi pomysłami , drzwi Pałacu Cesarskiego pozostają otwarte.

Awatar użytkownika
Anastazja Szermietiewa

Dziękuję Carze za Wasze słowa. Za bardzo nie orientuje się co powinnam na początku zrobić.
Awatar użytkownika
Piotr Suworow Stempel

A co Szanowna chciałaby u nas porobić? ;)
Podpis
Obrazek
Awatar użytkownika
Anastazja Szermietiewa

A jest może jakaś lista wolnych stanowisk urzędowych? Przeczytałam, że w mikronacji mogę być kim tylko chcę, więc może coś znajdzie się dla mnie xd
Chętnie obejmie posadę związaną np z ochroną przyrody, ochroną środowiska lub turystyką.
Awatar użytkownika
Piotr Suworow Stempel

Nie mamy obecnie oficjalnej listy wolnych stanowisk, ale w Rusowii stanowiska często powstają wraz z ludźmi, którzy chcą działać.
Jeśli interesują Cię ochrona przyrody, środowisko lub turystyka, to widzę tu sporo możliwości. Mogłabyś zajmować się np. ochroną przyrody, tworzeniem inicjatyw ekologicznych, promocją turystyki czy przygotowywaniem przewodników po Rusowii.
Jeśli bliżej Ci do działalności publicznej i politycznej, to można też pomyśleć o funkcjach związanych z rozwojem regionów, promocją poszczególnych miejscowości albo sprawami samorządowymi.
Możesz zostać szlachcianką i rozwijać swój majątek.
Tak naprawdę najważniejsze jest to, co najbardziej Cię interesuje - jeśli masz jakiś własny pomysł na urząd lub zakres obowiązków, chętnie go rozważymy. :)
Podpis
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „:PRZEJŚCIE GRANICZNE: Powitania”