Przybywam tutaj ponownie. Wybaczcie moje znikniecie, ale z powodu studiow nie bylem w stanie byc aktywnym obywatelem...
Przybywam dzisiaj w innym celu. Przybywam tutaj jako ambasador Cesartwa Niemieckiego.
Uprzejmie prosilbym o ponowne wprowadzenie mnie do wszystkiego co wydarzylo sie pod moja obecnosc oraz o wskazanie miejsca w ktore mialbym sie udac.
Witajcie ponownie
- Karol von Württemberg • Stempel
- Piotr Suworow • Stempel
Re: Witajcie ponownie
Witamy ponownie!
viewforum.php?f=86 tutaj znajduje się Ambasada Niemiec jakby coś
Co się zmieniło? Z takich większych rzeczy Jego Cesarska Mość @Tomasz I jest cesarzem. Organizujemy v-mundial wspólnie z naszymi sojusznikami z Bialenii. I Rusowski Kościół Prawosławny został rozwiązany na rzecz kościoła rotryjskiego. Gospodarka, którą Szanowny wprowadzał przestała funkcjonować na rzecz zmodernizowanych systemów bankowych.
Życzymy udanego pobytu.
viewforum.php?f=86 tutaj znajduje się Ambasada Niemiec jakby coś
Co się zmieniło? Z takich większych rzeczy Jego Cesarska Mość @Tomasz I jest cesarzem. Organizujemy v-mundial wspólnie z naszymi sojusznikami z Bialenii. I Rusowski Kościół Prawosławny został rozwiązany na rzecz kościoła rotryjskiego. Gospodarka, którą Szanowny wprowadzał przestała funkcjonować na rzecz zmodernizowanych systemów bankowych.
Życzymy udanego pobytu.

Jego Eminencja Wielce Błogosławiony

Arcybiskup Większy Roskiewski, Biskup Sławogrodzki, Prymas Rusowii
- Leszek Ebe-Grüner
- Karol von Württemberg • Stempel
Re: Witajcie ponownie
Dziekuje za powitania i dziękuję za link do ambasady. 
Karl von Württemberg
Senator Rusowii
Król Wirtembergii