W tym poproszę zajerejstrowanie mojego rodu szlacheckiego

Elisa von Rozmarinowa

W tym poproszę zajerejstrowanie mojego rodu szlacheckiego

Post autor: Elisa von Rozmarinowa »

Obrazek

OFICJALNY KOMUNIKAT Z DOMU ROZMARINONOWA

W tym mój dwór w Roskwie życzy o zajerejstrowanie mojego Rodu Szlacheckiego Rozmarinowa w Imperium Rusowii, w tym już się nazywam Ja chcem zmienić nazwę użytkownika w tym: linku jest podane o tej informacji w tym mam już swój herb szlachcecki mojego rodu. W tym moja krótka historia mojej rodziny szlacheckiej ja się urodziłam w Rozmarynowie w Beatudzi ale się wyprowadziłąm do Nordaty w tym byłam Gubernatorem Protektoratu Wyrtlandii obecnie a dawniej Wurstlandia w tym nazwałam Nowy Rozmarynów w tym dawniej było Grillgerat w tym wcześniej się nazwałam Kiranóo von Hohenburg z nazwiska ale się wydziedziłam swojej rodziny królewskiej a teraz swoją założyłam Ród Szlachecki Rozmarinowa w tym później się wyprowadziłam do Bialenii i Rusowii w tym mam podwójne obywatelstwa te i te w tym mój herb się składa z elementów z herbu z Nowego Rozmarynowa i Roskwii w tym piśmie jest dowód pokazany o tym herbie moim. W tym ja jestem jako wolna od małżestw w tym jestem poganką to może się każdego dnia się zmienić z moją wiarą tutaj w Roskwii

Niech żyje Jej/Jego Cesarska Mość Maria Fiodorowna i Tomasz I .
Niech żyje Imperium Rusowskie.

Dano w Roskwie, dnia 21.03.2026.
Awatar użytkownika
Tomasz I Stempel
Jego Cesarska Mość

Re: W tym poproszę zajerejstrowanie mojego rodu szlacheckiego

Post autor: Tomasz I »

Wniosek przyjmuję.
W wolniej chwili wydam odpowiednie rozporządzenie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gabinet Jego Cesarskiej Mości”