Moja wygrana z @Fatima Popow-Chojnacka 1:0
Dziękuje wszystkim za gierkę

Jeżeli @Fatima Popow-Chojnacka i @Pavel van der Gibson będą gotowi i chętni, to starczy napisać. Generalnie ja zbytnio ostatnio w mikronacjach się nie udzielałem, bo trwa sesja i stąd praktycznie niewiele robiłem, raczej skupiając się by nie zawalić egzaminów. Dlatego też proszę o wyrozumiałość i wybaczenie niedyspozycyjności. Jeśli chcielibyście to jakoś teraz skończyć, to mogę się poddać i walkowerem oddać te gry, to sobie zakończycie. A jeśli nie ma musu i można by jeszcze poczekać tak do najlepiej 7.07 bo dzień wcześniej mam egzamin, to wtedy będę dostępny i możemy coś pograć.

Pisałam dwa dni temu na discordzie i nie uzyskałam odpowiedziFryderyk Orański pisze: 03 lip 2026, 18:43Jeżeli @Fatima Popow-Chojnacka i @Pavel van der Gibson będą gotowi i chętni, to starczy napisać. Generalnie ja zbytnio ostatnio w mikronacjach się nie udzielałem, bo trwa sesja i stąd praktycznie niewiele robiłem, raczej skupiając się by nie zawalić egzaminów. Dlatego też proszę o wyrozumiałość i wybaczenie niedyspozycyjności. Jeśli chcielibyście to jakoś teraz skończyć, to mogę się poddać i walkowerem oddać te gry, to sobie zakończycie. A jeśli nie ma musu i można by jeszcze poczekać tak do najlepiej 7.07 bo dzień wcześniej mam egzamin, to wtedy będę dostępny i możemy coś pograć.![]()